clone script

Пампорово

23 ° C


За комплекса

Стрийм Резорт се намира в зимния курорт Пампорово в квартал "Малина", на пътя за гр. Широка лъка и на 250 метра от станциите на два лифта-гондола. Земята, върху която е разположен комплексът, е с югоизточно изложение, с прекрасна гледка към ски пистите и връх Снежанка. От другата страна на парцела минава малък поток, който дава името на ваканционен комплекс и представлява част от парк-зоната на проекта. Идеален за почивка, отдаване под наем по време на ски сезона, така и по време на летните ваканции, Стрийм Ризорт е домакин на богатство от съоръжения, включително рецепция с лоби бар, ресторант, плувен басейн, Уелнес & Спа център. Комплексът разполага с 75 апартамента. Апартаментите се състоят от студиа, вариращи от 32 кв. м, апартаменти с една спалня  и апартаменти с две спални до 125 кв. м. Курортът също предлага лесен достъп за паркиране до 25 коли.

 

 
 
 Собствениците и гостите могат да се възползват от прекрасните дворчета със защитени барбекюта и детска площадка.
 
 
Курортът се намира в един невероятно живописен природен резерват, който е домакин на някои от най-красивите природни гледки в България. 
 
 
 
 

 

Стрийм Ризорт е домакин на богатство от съоръжения, включително рецепция с лоби бар, ресторант, плувен басейн, Wellness & Spa център, за да се погрижат за 75 апартамента. Апартаментите се състоят от студия, вариращи от 32 кв. м апартаменти с две спални до 125 кв. м (виж Разпределения). Курортът също предлага лесен достъп за паркиране до 25 коли, както в предната част на курорта, така и в задната част.
 
 Курортът се намира в едно невероятно живописна природа резерв, който е домакин на някои от най-красивата зеленина на България и дивата природа. Това околните предлага ненадмината гледка заедно с борови гори, планини и потока.
 
 Собствениците и гостите могат да се възползват от прекрасните дворчета с защитени барбекюта и детска площадка.